in

Zlato, bazen i detalji sa stilom! Brena bi prodala vilu na Bežanijskoj kosi, a kada čujete cifru i gdje bi živjela neće vam biti dobro!

“Što da ne, svaka roba ima svog kupca. Sve što je u našem poslu i biznisu, sve je na prodaju”

Lepa Brena, koja već dva mjeseca sa suprugom Slobodanom Bobom Živojinovićem boravi u Monte Karlu, stalno menja planove kada je biznis u pitanju.

Nakon što su joj se sinovi osamostalili, ona je u dogovoru sa mužem prije dvije godine rješila da proda karintonku na Bežanijskoj Kosi. Međutim, u međuvremenu je odlučila da je ipak ne proda, da bi se na kraju ponovo vratila na prvu soluciju da je ipak proda. To im za sada nije prioritet, ali ukoliko naleti neki kupac, pjevačica i nekadašnji teniser rado će pregovarati.

 

 

“Što da ne, svaka roba ima svog kupca. Sve što je u našem poslu i biznisu, sve je na prodaju”, potvrdila je balkanska zvijezda u emisiji “Grand news”.

Podsjetimo, Brena i Boba prije dvije godine stavili su kuću na prodaju, navodno za dva miliona eura. “Karingtonka”, koju dugo posjeduju, za njih dvoje postala je velika pa su razmišljali da je zamjene za manju na Dedinju ili Senjaku.

Lepa Brena je isplanirala svaki detalj luksuznog doma i pred kamerama pokazala svoj porodični prostor na Bežanijskoj kosi.

Spoljašnji zid urađen je od crvene cigle, što je jedan od skupljih materijala.

Vila obiluje detaljima u bež i zlatnim nijansama, a namještaj je pretežno nježnih boja.

Kuća je vrlo prostrana i ima dosta prirodnog svjetla zbog velikih prozora.

Erdogan: Ne nadajte se da ćemo ići tražiti pomoć MMF-a, mi smo ta vrata zatvorili

Zapalila Hrvatsko primorje! Milica Pavlović objavila fotku u minijaturnom kupaćem kostimu: Ostavlja bez daha!