Adele Izgleda potpuno nevjerovatno: Izgubila više od 40 kilograma!

Zabava

Jučer je Adele proslavila 32. rođendan, a povodom toga na Instagramu je objavila fotku koja nas je sve zaprepastila. Naime, na njoj je pjevačica pozirala u minijaturnoj crnoj haljinici, a figura koju je postigla je jednostavno nevjerovatna.

– Hvala za ljubav koju ste mi poslali za rođendan. Nadam se da ste na sigurnom u ovim ludim vremenima. Želim zahvaliti svima na prvoj crti i odgovornim radnicima koji nas čuvaju dok riskiraju svoje živote. Vi ste uistinu naši anđeli – napisala je uz objavu.

Ovo je prva fotka koju je objavila nakon prosinca 2019. kada se također pohvalila novom figurom. Sve je to krenulo nakon razvoda od bivšeg supruga Simona Koneckom s kojim je bila u braku od 2016. do 2019.

Tada su Adeline kilice samo krenule padati te ih je izgubila više od 40. Mnogi su se fanovi zabrinuli zbog drastične promjene, no moramo priznati da izgleda bolje nego ikada.

“Je l’ ti to nas zezaš?”, “Izgledaš nevjerovatno”, “O, Bože, nisam te prepoznala”, “Čekaj, gdje je Adele?”, “Ko si ti i šta si učinila Adele?”, samo su neki od komentara njenih pratitelja ispod fotke.

Leave your vote