in ,

Adnan Kotorić iz Tešnja u Zvezdama Granda napravio potpunu pometnju, Jelena Karleuša oduševljeno priznala: “Ti si brutalan pjevač i tvoje mjesto je kod nas!””

Za ovu emisiju Kotorić je izabrao pjesmu “Lejla”, Harija Varešanovića i “Ne dolazi u snove” od Mirze Selimovića

Adnan Kotorić iz Tešnja večeras se u “Zvezdama Granda” takmičio za prolazak u četvrti krug i uspio je osvojiti tri glasa, sa kojima se plasirao u naredni krug.

Ana Bekuta je jedina imala zamjerke na njegovo pjevanje, ali su Đorđe David i njegova mentorica pohvalili ovog dvadesettrogodišnjaka.

Podsjetimo, za ovu emisiju Kotorić je izabrao pjesmu “Lejla”, Harija Varešanovića i “Ne dolazi u snove” od Mirze Selimovića.

Iz bekstejdža je Adnana bodrila tetka koja je mogla biti ponosna na ono što je ovaj mladi takmičar pripredio ove noći, pogotovo ako se osvrnemo na komentar njegove mentorice Jelene Karleuše.

“Adnane, prva pjesma savršeno. Emocija… Dečko ti si bio bez greške. Ti si skinuo original Harija, ali na svoj način si donio sa još više emocije nego što on to pjeva i ja sam sigurna da će Hari Varešanović kad bude čuo ovo, da će reći isto što i ja. Druga pjesma je za tebe bila kikiriki. Ti si brutalan pjevač i tvoje mjesto je u Zvezdama Granda”, istakla je Jelena.

“On je odličan. Velika želja od samog početka. Pjesmu “Lejla” si otpjevao briljirantno. Sve si odradio kako treba”, prokomentarisao je Đorđe David.

ŠEMSA SULJAKOVIĆ VIŠE NIJE MOGLA DA ŠUTI: Gile me je smrtno razočarao

Velika tragedija potresa BiH večeras: Poginula je djevojčica 2007. godište