in

Agencija Lilium pokreće prvu digitalnu akademiju u BiH

Agencija za digitalni marketing Lilium pokreće višemjesečni program obuke iz oblasti digitalnog marketinga namijenjen poduzetnicima, freelancerima, blogerima, marketing menadžerima i entuzijastičnim ljudima koji su odlučili da zakorače u dinamični svijet digitalnog marketinga.

Kako ističu u ovoj kompaniji, cilj im je da kroz “Digitalnu akademiju by Lilium“ osposobe polaznike da superiorno vladaju digitalnim vještinama i da naučeno iskoriste u cilju što boljeg plasmana svog znanja, prekvalifikacije ili zaposlenja u sektoru marketinga.

– Digitalna akademija by Lilium je nastala kao kurs digitalnog marketinga koji će ponuditi konkretna znanja, teoriju i praksu. Svi predavači su zaposlenici naše agencije i potrudili smo se da prenesemo znanja koja će pomoći polaznicima da se edukuju na ovu temu i da budu poželjni na tržištu rada. Kao vodeća digitalna agencija u BiH, sigurno smo u najboljoj poziciji da omogućimo jedan takav kurs, koji ujedno pruža i šest mjeseci podrške za polaznike u vidu zajedničkog setovanja kampanja ili saradnje na drugim temama od interesa za polaznike. Osim toga, najboljim polaznicima će biti ponuđen posao u našoj agenciji. Ne postoje nikakvi uslovi za prijavu osim dobre volje, želje za učenjem i napretkom. Kurs je kreiran tako da pruži stvarnu vrijednost za polaznike, te da im omogući lakše pronalaženje posla, napredak u karijeri za one kojima je to potrebno ili jednostavno da obogate svoje postojeće znanje – kaže direktor Liliuma Haris Husejnović.

Dodaje da je Lilium vodeća agencija za digitalni marketing u BiH kojoj je više od 300 kompanija povjerilo svoje digitalno oglašavanje. Lilium je i Google parner, a bedž Google partnera dodjeljuje se kompanijama s vještinama i stručnošću za Google Ads.

– Prijave za upis prve generacije su otvorene. Sve ono što znamo i radimo sada se nalazi na jednom mjestu! Za polaznike smo osmislili lagan način učenja, a teme koje pokrivamo su administracija Facebook naloga, administracija Instagram naloga, copywriting, e-commerce, e-mail marketing, Facebook oglašavanje, Google Ads, Google Analytics, photoshop i grafički dizajn u digitalnom marketingu, web development, WordPress te YouTube oglašavanje – ističe Husejnović.

Osim navedenih tema, kaže, planiraju dodavanje novih lekcija na teme koje su od interesa za polaznike.

– Sigurno je da postoji još dosta oblasti koje treba pokriti, a u industriji kojom se bavimo svakodnevno se i mijenjaju stvari, alati i algoritmi tako da ćemo našim polaznicima blagovremeno omogućavati nove sadržaje u vidu video materijala, te ćemo kroz posvećen rad “1 na 1” dodatno obogatiti njihovo znanje i ohrabriti ih da naučeno primjene u radu ili pronalasku zaposlenja – zaključuje Husejnović.

Znate li šta je džemre, kad pada i šta znači?

Saša Popović rastura žiri Zvezda Granda: Nastao je potpuni haos i to zbog Snežane Đurišić!