ALBANAC JE UNAKAZIO KRISTIJANA GOLUBOVIĆA! Nakon meča mu mahao albanskom zastavom pred očima

Posljednje Sport

Kristijan Golubović prije nekoliko godina izgubio je borbu u Beču od Albanca Agima Abdullahua, a nedugo zatim se oglasio putem društvenih mreža tvrdeći da je meč neregularno prekinut i optužio sudije da su režirale ishod ovog duela.
Po završetku borbe, Abdullahu je i provocirao Golubovića, pošto je mahao albanskom i kosovskom zastavom. Međutim, Golubović nije reagovao na provokacije albanskog borca, a evo šta je prvo rekao posle meča.

– Meč je prekinut bez ikakvog razloga u momentu kada sam izdržao salvu udaraca od Albanca Agima Agim Giovanni Abdullahu-a i na njemu počeo da pravim poziciju za napad u grand paundu. Preko pola minuta sudija nije htio da prekine borbu iako nisam imao zaštitnu gumu za zube.

– Kada sam se izvukao i krenuo da se izvlačim za vjerovatno konačni napad -sudija je prekinuo meč jer je kao video da ja lupam rukom, a ja sam pokušavao da nađem gumu.
Meč je neregularno prekinut. Ne osjećam se pobeđenim borbom, već kao i uvijek lošim sudskim odlukama.

– Agim je izrazio veliko poštovanje i sam priznao da borba nije prekinuta zbog njegove poluge ili nečeg tipičnog za ubjedljivu pobedu. Revanš je uskoro, ali na neutralnom terenu, sa neutralnim sudijama kojima nacionalnost u sportu ne znači ništa! Agimu svaka čast, a sudije su pi*ke koje nisu dobile po nosu samo što smo dali riječ i pokazali da smo najveći sportisti.

– Najveće hvala stotinama prijatelja koji su sa svih strana došli da mi pruže podršku! Volim ih do neba! Pred sam ulazak u ring umro mi je kum sa Pala – Dobrica Marinković sa kojim sam prošao najteže trenutke u životu kroz prave i ulične ratove!

– Hvala hiljadama fanova koji su mi poželjeli sreću i izvinjavam se što zbog vas nisam regularno dobio ovaj meč, koji bi vi podijelili sa mojom ženom i kćerkom Verom. Volim vas sve i pozdravljam. Sljedeći put kunem se i obećavam pokloniću vam pravu herojsku borbu i pobjedu jer bez vas sve ovo nema smisla! – zaključio je Golubović.

Leave your vote