Aleksandar Vulin govorio o Naseru Oriću: Pročitajte šta je rekao

Vulin

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin komentarisao je hapšenje ratnog komandanta Petog korpusa Armije RBiH Atifa Dudakovića.

Vulin je kazao da je hapšenje ma koliko bilo zakašnjelo, prilika da se kaže istina o “zvjerstvima koja su počinili pripadnici ovog korpusa i da se već jednom počne govoriti o tome kolike su Srbi bili žrtve i u ratu u BiH”.

“Nadam se da će pravda najzad stići i da će ovo biti primer ili bar mogućnost da i Srbi počnu da veruju u pravdu”, rekao je Vulin.

On je naglasio da Srbi imaju “veoma loše iskustvo sa oslobađanjem Nasera Orića”, saopšteno je iz Ministarstva odbrane Srbije.

“Kada mislimo o tome ne možemo da budemo preveliki optimisti, ali možemo da se nadamo. Baš kao što ne možemo da zaboravimo da je prošlo evo već dve godine od kad je izvršen pokušaj ubistva Aleksandra Vučića u Srebrenici, pa još uvek nemamo ni jedno jedino ime”, rekao je Vulin, prenosi Srna.

“Treba da već jednom čujemo istinu, da već jednom oni koji su ubijali, palili, silovali, oni koji su činili strašna zverstva nad našim narodom najzad budu kažnjeni. Ja se nadam da će pravda najzad stići”, rekao je Aleksandar Vulin.

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.