Aleksandra Pandurević zaplakala na pres-konferenciji zbog Dodika

Aleksandra Pandurević zaplakala na pres-konferenciji zbog Dodika

Vijesti

Šefica kluba poslanika SDS-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Aleksandra Pandurević kazala je kako je sramna izjava entitetskog predsjednika Milorada Dodika koji je nekoliko političara iz Saveza za promjene okarakterisao kao “poturice”.

Pandurević je danas u Istočnom Sarajevu poručila kako je SDS “stvarala RS i mirila srpski narod”, za razliku od Milorada Dodika.

“Dodiku, zbog svih hipoteka koje ima, jedino preostaje da dijeli narod, ponižava, urušava i zavađa RS sa svima”, istakla je ona.

Pandurević je kazala kako je “strašno” da prvi čovjek entiteta Republika Srpska govori takve vulgarnosti i da predstavnike Saveza za promjene naziva ”poturicama”.

”Neka ga je stid i sram da Borislavu Bojiću, koji je ratni komandant, jedini civil koji je izašao iz rata sa činom pukovnika, čovjek koji u sebi ima bezbroj gelera i metaka kaže da je on poturica, ili Draganu Mektiću koji se takođe hrabro borio u ratu, ministru Šaroviću koga su hapsile NATO trupe, dok se Milorad Dodik kukavički krio. Ili da meni kaže da sam poturica, čija je majka 44 mjeseca provela u Silosu. Sram ga bilo”, kazala je šefica kluba poslanika SDS-a, koja se izvinila predstavnicima medija zbog “vrlo emotivne reakcije”.

Leave your vote

1 razmišljanje na “Aleksandra Pandurević zaplakala na pres-konferenciji zbog Dodika

  1. Dodo može biti predsjednik jedino u Laktašima,seljačino ,smrade,dezerteru,lopove-jer mafija ne možeš biti-to je previše gospodski za tebe,

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.