Amer Bekan uveo velike novosti u bh. politiku

Događaji

Predsjednik Prve stranke Amer Bekan svakodnevno se svojim fanovima druži na društvenim mrežama, a ovih dana odlučio je napraviti i jedan neobičan korak.

On je, naime, shvatajući važnost Facebook promocije, odlučio otvoriti live chat sa članovima svoje zvanične stranice. Radiće to svake nedjelje od 20 sati, a bit će interesantno vidjeti kako će publika na sve to reagovati.

”Dragi moji Bosanci i Hercegovci, u posljednje vrijeme primam ogroman broj poruka od vas i stvarno se trudim da svima odgovorim, ali pored mojih poslovnih obaveza je skoro nemoguće. Trudim se i da svoje slobodno vrijeme provodim sa vama diskutovajući o problemima u državi i drago mi je što preko 18.000 ljudi prati svaki dan moje postove i komentare. Da bi što više komunicirali, odlučio sam svaku nedelju u 20 sati uživo na Facebooku razgovarati sa vama.Zbog medijske blokade koju imam ja ,kao i Prva stranka ,preostaju nam jedino društvene mreže da bi mogli komunicirati sa vama. Sutra u 20 sati ćemo održati vanredno druženje uživo na FB, na temu novog Zakona o povećanju akciza na gorivo i eventualni protesti da pokušamo spriječiti takav nakaradni zakon. Vi ste moja snaga i moja motivacija,obećajem da vas nikada neću izdati.Zajedno smo jači”, napisao je Bekan na svojoj Facebook prezentaciji.

Bekan očekuje dobar odziv publike.

Leave your vote

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.