in ,

Američki predsjednik je ubica?! Nicolas Maduro tvrdi da je Trump odobrio njegovo smaknuće, pokušava unajmiti snajperiste u Venezueli

Više puta je optuživao SAD za organizaciju atentata na njega

Predsjednik Venezuele Nicolas Maduro izjavio je da je američki predsjednik Donald Trump odobrio njegovo ubistvo i da se trenutno traže snajperisti koji će to da obavi.

„Bio sam žrtva najgrublje agresije. Američka vlada je predložila 15 miliona dolara za moju glavu. Donald Trump je odobrio moje ubistvo. Ne preuveličavam. Oni pokušavaju da formiraju grupu snajperista ili da unajme snajperiste u Venezueli da me ubiju. Donald Trump je to odobrio“, rekao je predsjednik Venezuele.

Na proljeće ove godine Ministarstvo pravde SAD je optužilo Madura i još 14 visokih zvaničnika zemlje da su umiješani u šverc narkotika. State Department je objavio nagradu od 15 miliona dolara za informacije koje bi dovele do hapšenja venezuelanskog predsjednika.

Predsjednik Venezuele je više puta optuživao SAD za organizaciju atentata na njega. Navodno, prošle godine je bilo spriječeno nekoliko pokušaja koji su bili organizovani u Kolumbiju, uz odobrenje Vašingtona.

Nestala spomen ploča Bati Živojinoviću

Bila je najljepša manekenka Jugoslavije: Ovo je žena kojoj je posvećena kultna pjesma “Ostani đubre do kraja”