in

Ana Nikolić otkrila tajnu svoje nevjerovatne transformacije: “Ono što me je najviše pokrenulo je inat prema bivšem mužu!”

Predaja nije opcija, to je moja životna filozofija.

Srpska pjevačica Ana Nikolić (41) u jednoj fazi života udebljala se 52 kilograma. Uz tablete za mršavljenje, pravilnu prehranu i treninge, uspjela je vratiti se u prijašnju formu. Shvaćala je kako je javna osoba te su je mnogi prozivali zbog nakupljenih kilograma. No, to je razdoblje sada iza nje.

Srpski mediji pišu kako je Ana u jednom od svojih posljednjih intervjua otkrila kako je smršala u inat bivšem suprugu, reperu Stefanu Đuriću Rasti (30). Osim toga, osvrnula se i na njezine prijateljice koje su pričale o njezinoj težini kada se udebljala.

– Svi se pitaju kako sam ovoliko smršala. Niko ne može vjerovati da sam sada takva. Jednostavno sam zaključala frižider. To je bilo i iz inata bivšem mužu. Predaja nije opcija, to je moja životna filozofija. Za mene su umrle prijateljice koje su se radovale mome razvodu i debljini – ispričala je pjevačica u emisiji ‘Đir sa Memom’.

– Gurala sam sebe u ambis. Pokušavala sam nekoliko puta uništiti Anu Nikolić. Živcirala me. Nisam više željela biti Ana Nikolić. Više puta sam padala na dno. Željela sam da me nema, da ne postojim. Što sam sve napravila sebi… Dozvolila sam sebi da se udebljam 52 kilograma – rekla je Ana nedavno.

Poznato ko su lica s potjernice Interpola koje je danas uhapsila SIPA

Krizni štab uputio hitni apel građanima