Anastasija tokom intimnog odnosa ubila momka… Imat ćete noćne more kada pročitate šta je uradila sa tijelom!

Preuzmite android aplikaciju
Preuzmite aplikaciju

Anastasija Belošapkina (21) tokom intimnog odnosa ubila je svog momka Dmitrija Sinkeviča (24), a zatim kuhinjskim nožem iskasapila tijelo kako bi izgledalo kao satanistički idol Bafomet.

Belošapkina je osuđena na 10 godina zatvora za ubistvo i oskvrnuće tijela. Momak je umro u njihovom stanu, od gušenja za vrijeme “grubog odnosa” u ruskom gradu Orjol blizu granice s Ukrajinom.
Momka je, kaže, ubila za vrijeme sado-mazo igre, a zatim mu je odrubila glavu, odrezala usne i obraze, odsjekla udove i prste, te iščupala utrobu. Neke dijelove tijela pobacala je vani u smeće, a druge je zaledila. Ostatak je objesila za kuke u stanu koji je nalikovao na mesnicu, a prsti su bili razbacani uokolo. Sama je priznala oba zločina, a vještačenje je utvrdilo kako je psihički sposobna za suđenje.

Dok je Belošapkina rezala njegovo tijelo, sestra ju je nazvala da pita šta ima.

“Sjeckam svog momka”, odgovorila je, prenosi “Radiosarajevo.ba”.

Dmitrijeva maćeha Nina Sinkevič rekla je da su mu prsti odsječeni kako bi podsjećao na Bafometa.

“Kada smo vidjeli njegovu glavu… primjetili smo da su mu vilice stisnute, što znači da je podnosio snažnu bol”, dodala je maćeha.

Komšije kažu da su ljubavnici bili fanovi okultizma i BDSM-a, a žalili su se i na orgijanje koje su organizovali svake sedmice. Na njegovim društvenim mrežama bilo je satanističkih slika.

Njegova posljednja slika prikazuje ih zajedno kako šetaju psa u nedjelju, rano jutro na dan njegovog ubistva.