Armin Muzaferija ima poruku za Bosance i Hercegovce u Švedskoj (Video)

Armin Muzaferija
Armin Muzaferija

Bosanci i Hercegovci u Švedskoj drže do sebe i svog nacionalnog identiteta pa u ovoj zemlji nije ništa čudno vidjeti velike proslave bosanskohercegovačkih praznika. I ove godine će tako biti u Goteborgu.

Integrium organizuje, a vaše je samo da dođete. Biće sjajno, a za dobro raspoloženje na proslavi Dana državnosti naše zemlje, biće zadužen Armin Muzaferija i brojni drugi gosti.

Događaj počinje  u 20h u prostorijama Kortedala Foruma u Goteborgu. Gost večer biće Armin Muzaferija.

Programom je planirana posjeta i obraćanje još jedne veoma poznate ličnosti iz BiH, a koja vas neće ostaviti ravnodušnima i koja će zasigurno dati nezaboravan pečat ovoj večeri punoj pjesme i uživanja za sve generacije.

Ovakvi susreti čuvaju sjećanja na lijepu bosanskohercegovačku tradiciju proslave datuma koji su važni za historiju naše domovine. Zato je važno da ih posjećujemo, da druge ljude pozivamo da također dođu, da se zajedno veselimo i uživamo.

Još kad je pred nama tako drag gost, raspjevani i raspoloženi Armin Muzaferija, nikakvog izgovora nema. Proslavimo ovaj dan s Arminom, zajedno i uz najljepšu zastavu na svijetu. Vidimo se!