ATENTAT U BEOGRADU Ubijen “đavolji advokat”, branio Slobodana Miloševića – njegov sin ranjen!

Posljednje Vijesti

U pucnjavi koja se večeras dogodila u Novom Beogradu, kod restorana “Novak”, ubijen je advokat Dragoslav Miša Ognjanović, a ranjen je njegov sin.

Ognjanović je bio u timu advokata koji su zastupali Slobodana Miloševića u Hagu.

Zvali su ga i “đavolji advokat”, a zastupao je i Mirjanu Milošević, suprugu Slobodana Miloševića, Đorđa Prelića, jednog od optuženih u slučaju ubistva Brisa Tatona, Luku Bojovića, a bio je advokat i u mnogim poznatim slučajevima.

Ognjanović je inače suprug bivše misice Srbije Sanje Papić, s kojom je u oktobru 2017. dobio kćerku. Ognjanović je od svoje posljednje supruge bio stariji 23 godine.

Prije nego što je oženio Papićevu, bio je u u braku sa Plejbojevom zečicom Natalijom Mihić sa kojom je dobio sina Mihaila.

Nakon što je saznala za smrt bivšeg supruga, Natalija nije željela da komentariše ubistvo bivšeg partnera.

Posljednji slučaj na kojem je radio izazvao je veliku pažnju javnosti, a radi se o kontroverznom zastupanju porodice Bojović, u procesu protiv ubica Nikole Bojovića, Lukinog brata. Zastupao je i Lukinu majku kada je u Crnoj Gori privedena pa protjerana zbog navodnog nadziranja kuće Ratka Koljenšića, jednog od pripadnika grupe Slobodana Šaranovića.

Leave your vote

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.