Bahata djeca balkanskih gasterbajtera na Instagramu: Ovoliko prose*avanja nigdje niste vidjeli

Vratili su se u punom sjaju! Instagram grupa ‘Rich Kids of Balkan’ opet pokazuje kako izgleda bogatstvo u balkanskom izdanju. Kao i svugdje u svijetu, tako se bahaćenje na Balkanu ne razlikuje od inozemne konkurencije. Mladi Hrvati, Bosanci, Srbi, Albanci, svi se razmeću bogatstvom.

Vratili su se, jači no ikada

Moët, Don Perignon, bijesni automobili, brendirana odjeća, skupi satovi… Administratori grupe ‘Bogata djeca Balkana’ pozivaju imućne klince da šalju svoje fotografije u inbox, a potom ih oni objavljuju uz hashtagove koji daju do znanja koliko su imućni, mladi, bogati i bahati.

Naglašeni su i brendovi odjeće, često su prisutni i domoljubni trenuci pa se preko skupocjenog automobila rasprostire zastava zemlje iz koje mladi imućnici dolaze. Primitivizmu nikad kraja, novac se ističe i rasipa na sve načine. Treba naglasiti da se radi najčešće o gastarbajterima koji novac svojih roditelja troše u Švicarskoj, Australiji, Dubaiju…

Dokono trošenje novca nikad ne prestaje

Fascinacija dokonim klincima i domišljatim načinima trošenja novca nikad ne prestaje. Žalosno je što su nekim drugim klincima vjerojatno i uzor pa nikad nije dovoljno naglasiti koliko je ono što rade neukusno i isprazno.

Svojedobno smo pisali o klincima s novcem, odnosno onome što su značili nekada, a što znače danas. Nekada je to bila zatvorena ekipa, puna novca. Putovali su, tulumarili, dobro se oblačili i imali zavidan vozni park. Danas se ne drže zatvorenog kruga, nemaju taj kodeks tajnosti i držanja, već se razotkrivaju, hvalisaju svojim načinom života.

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.