in

Balkanska estrada zavijena u crno: Poginula pjevačica, vatrogasci je izvlačili iz vozila!

Pjevačica Rosita Trajanović (48), majka manekenke Sare Trajanović, preminula je od posljedica udesa “audija” i “pežoa” koji se dogodio na lokalnom putu Mladenovac – Mali Požarevac kod Vlaškog Polja.

Ona je, prema nezvaničnim informacijama, bila u “pežou”, a iz smrskanog vozila izvukli su je vatrogasci, te je prevezena u Urgentni centar, gdje je i preminula.

– Strašno je… Odlaze… Toliko me je potresla vijest o smrti Rozite. U šoku sam. Noćas sam prvo vidjela na vijestima da je imala saobraćajnu nesreću i pomislih da joj pošaljem poruku, pa sam sve čekala da malo prođe i da bude bolje pa da se javi i oglasi na društvenim mrežama, jer je ona stalno bila na Fejsbuku. Kada sam u pola dva vidjela da se svi opraštaju od nje, ostala sam zatečena. Nisam mogla da vjerujem. Prije nekoliko dana smo se čule, bila je na moru i pričala mi da je loše vrijeme, ali da ona svakako puni baterije jer se vraća i ima mnogo posla. I, eto umjesto da radi, nje više nema – rekla je za “Blic” pjevačica Vanesa Šokčić, Rozitina prijateljica.

Rosita Trajanović

Nesreća se dogodila kada je jedan od automobila prešao u suprotnu traku i direktno se sudario s drugim. Policija je obavila uviđaj, a nakon istrage bit će poznato koji je tačno automobil prešao u suprotnu traku i izazvao sudar.

– Od siline udara oba automobila su potpuno uništena. Svi smo mislili da sigurno ima mrtvih. Međutim, nešto kasnije su se iz uništenog “pežoa” čuli krici povređene žene, koja je ima prelome obje noge. Bila je priklještena, te je Hitna morala da sačeka vatrogasce da je oslobode i izvuku napolje – ispričao je očevidac.

On dodaje da su vatrogasci brzo izvukli ženu, ali da je to sa strane izgledalo kao čitava vječnost.

– Sjekli su dijelove limarije oprezno da je ne bi još više povredili. Pokušavali su da pričaju s njom. Iako se činilo da je izvlačenje trajalo čitavu vječnost, brzo su je izvukli i predali ljekarima Hitne pomoći. Pored vozila su ostala njena dokumenta i kutija od mikrofona – dodao je sagovornik “Kurira”.

Prema njegovim rečima, sudar se dogodio najvjerovatnije kada je “pežo” izgubio kontrolu i prešao na suprotnu stranu puta.

– U njega je potom direktno udario “audi”, a od udarca su se u oba automobila otvorili zračni jastuci te srećom niko nije nastradao – kaže očevidac jezive nesreće.

Dodik, Foto: Fena

Milorad Dodik progovorio o ratu u BiH i iznio toliku količinu gluposti da čovjek ne može da povjeruje šta priča

Pandurević i Dodik

Aleksandra Pandurević prestravila Balkan: Sve izgleda kao da će svakog trenutka početi rat