BEZ SRAMA Profesori Aleksandar i Jovan u programu uživo mjerili svoje…

Dva profesora iz Srbije, Aleksandar Milošević i Jovan Marić, iznenadili su temom u jutarnjem programu. Oni su govorili o veličini svojih intimnih dijelova tijela, šta je normalno, a šta malo, ili veliko i na šta su sve spremni muškarci kada su dimenzije u pitanju.

U jutrošnjoj emisiji na TV Prva poteglo se pitanje uvijek važno kod muškaraca, a to je veličina njihove muškosti. Naime, jedan muškarac od 65 godina preminuo je prilikom operacije kojom je želio da uveća svoj organ za reprodukciju. Milijarder Ehud Arje Lanijado nastradao je zbog svog organa, a upravo to je podstaklo profesore da javno progovore o delikatnoj temi, prenosi Blic.rs.
– Ja znam da su mladići opterećeni veličinom. Ali poslije 40 čvrstina je važna. Pustite centimetar, tegove. Da vidimo može li pola kilograma da drži, može li jedan kilogram. Statistika kaže da 80 posto muškaraca nije zadovoljno svojom dužinom, a 80 posto žena je zadovoljno partnerrovom dužinom – izjavio je Marić.

– Vazopresin i oksitocin su hormoni vezivanja, spajanja ljubavi, pa je utvrđeno da dužina gena, za vazopresin, ako je duži, monogamniji će biti muškarac. Drage dame, mjerite gen i bit ćete sretne – poručio je profesor Jovan damama.

– Donja granica se sve više smanjuje. Korpororeduktivna plastika je smanjenje organa za intimni odnos. Prije neku godinu je bilo 9, sada je već 7 centimetara. Ženski organ za reprodukciju je prosječno od 7 do 11 centimetara, ali ima mogućnost da se produži za 3, 4 centimetra kada je žena pripremljena za intimni odnos – objasnio je urolog Aleksandar.

– Kod žena je prva 2 ili 3 centimetra na samom ulazu u ženski organ za reprodukciju najveći broj prijemnika za zadovoljstvo kod žene. Ima naravno i u dubini, ali žene znaju, tehnika je važna. Malo ući, malo izaći. Najveći organ je mozak, a kod žena to je klitoris – rekao je Jovan.

– Mi smo primati. Najjači muškarac među nama ima najmanji organ za reprodukciju. Gorila ima najmanji, 6 centimetara, šimpanza 8, a muškarac prosječan 12-13 centimtra. Normala u svijetu je, gornja granica 16, 17 cm. I njima je potrebno smanjenje, jer ne može funkcionirati zbog velike količine krvi – rekao je Milošević.

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.