in

BiH na nogama: Šaban Šaulić sa sinom Sinana Sakića najavio pravi spektakl!

Medo, sin nedavno preminulog Sinana Sakića, nakon očeve smrti često je bio meta kritika pojedinih medija. O njegovom odnosu sa Sinanom puno se komentiralo i na društvenim mrežama.

Junior Sakić je u posljednje vrijeme često u razgovoru sa saradnicima i prijateljima isticao kako ga boli nepravda odnosno da ne razumije one koji uporno komentiraju kakav je bio njegov odnos sa ocem iako nisu bili upućeni u situaciju.

A, Medo bez obzira na komentare i danas s ponosom izgovara ime svog oca. U njegovu ljubav prema Sinanu, Sinanovom radu, pjesmama… siguran je i jedan od najpoznatijih menadžera Sabit Dervišević Saša.

A, Saša će za Medu reći kako je on nasljednik ikone „Južnog vetra“ odnosno Sinana Sakića.

– U posljednje vrijeme bilo je raznih gluposti u medijima. Pisali su svašta, a nisu upućeni u situaciju. Puno laži je plasirano čime je itekako narušena Medina privatnost, a bez ikakvog razloga. Medo će nastaviti put kojim je krenuo njegov otac. S druge strane, Medo je već godinama u estradnom poslu i još od ranije su govorili kako po mnogo čemu itekako u estradnom svijetu podsjeća na Sinana. Vjerujem da će Medo, slušajući moje savjete, uskoro biti na estradnom vrhu, mjestu koje i zaslužuje – optimističan je menadžer Dervišević.

Medo Sakić sa menadžerom Sabitom Sašom Derviševićem

Kako bi još više oživio sjećanja na Sinana, Saša je odlučio da 9. augusta u Orašju organizira veliki koncert. Na istom će nastupiti „Kralj folk muzike“ Šaban Šaulić i sin rahmetli Sinana.

-Na Medi je samo da sluša i prati ono što mu kažem i uspjeh mu je zagarantovan. Samo ozbiljnim radom ali i dobrom organizacijom posla, može opravdati ime svoga oca – vjeruje Dervišević – prenosi Avaz.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=r1qywYrTiFg]

Susjedi bili na koljenima: Hladan tuš za Hrvatsku u Rusiji, a onda se dogodio potpuni preokret!

Aleksandra Pandurević bez dlake na jeziku popljuvala Dušanku Majkić: Draga gospođo, kada kažem da ste zaposlili sinove, ne napadam institucije već nepotizam