BIJESNI RAT Karleuša napala bosansku estradu kao niko ranije: Eto vam Ceca, žena koja je Bošnjacima nanije najveće zlo!
Buba Corelli pokrenuo je internet rat sa Jelenom Karleušom, izjavom da ona nikada neće snimiti duet sa njim i Jalom Bratom, jer je “previše stara”.

Jelena mu je na ovo odgovorila objavljivanjem demo snimka dueta koji su snimili, kako je naglasila, prije njihovih dueta sa Severinom i Majom Berović, a sada se ponovo oglasila ovim povodom.

Kako kaže, Bubi je mogla da zatvori sva vrata u Srbiji, i to jednom slikom.
– Mogla sam ja i na bolniji način da uzvratim onom Bubajali ili kako se zove… Da mu zatvorim sva vrata u Srbiji jednom slikom. Ali ja sam neko ko ne udara na slabije od sebe – napisala je, a onda se dotakla Maje Berović i Cece Ražnatović.

– Nemam problem s Majom Berović. Ponosna sam na svakog kolegu koji se bori i radi. Svi mi imamo i velike koncerte i slavu. Nismo konkurencija. Ali kada Bosanka (Maja Berović op. a.) napiše Ceci da joj je “majka”, ja se sjetim svog zla kojeg je Cecina najbliža ekipa nanijela Bošnjacima i ljudski odreaguje – napisala je Karleuša danas na Twitter.

Karleuša je ranije objasnila i zbog čega nikada nije snimila numeru sa Bubom Corellijem i Jalom Bratom.
“Mi smo uradili pesmu prije dvije godine, ali dok smo mi spremali tu pjesmu oni su uradili u roku od mesec dana sedam, osam, devet, deset dueta, pa smo odlučili da nećemo to objaviti, jer ja ne želim da upadam u hiperprodukciju. Pjesma je fantastična, ”, rekla je tada ona.