Bila je još jedna žrtva “Švicaraca”: Novinarka Dragana sebi je oduzela život je nije mogla otplatiti ogroman dug za stan!

Novinarka Dragana Tripić koja je pronađena mrtva u stanu u Mirijevu, a za koju je Udruženje “Efektiva” reklo da je “još jedna žrtva CHF kredita” nije otplaćivala kredit banci pune tri godine.

Prema informacijama, zbog gomilanja dugovanja mjesečna rata za stan koji je Dragana Tripić kupila 2008. godine za 50.000 eura je dostizala i do 850 švicarskih franaka.

“Banka nije tolerisala dugovanja, te je dva puta organizovala licitaciju tokom 2016. i 2017. godine. Prodaja, međutim, nije uspjela, pa je i Dragana, mimo banke, pokušavala da nađe kupca, ali bezuspješno”, kaže izvor.

Dragana Tripić je nedavno prihvatila Lex i zahvaljujući konverziji kredita u euro, njena rata je smanjena na 300 franaka.

“Na prvi pogled to je trebalo da bude značajno olakšanje, ali očigledno ne i dovoljno s obzirom na to da se patnja i finansijsko iscprvljivanje, koje kod ovih kredita traje duže od decenije, ispravi i problem trajno riješi”, kaže sagovornik.

Podsjetimo, Novinarka Dragana Tripić (58) pronađena je mrtva u stanu u Mirijevu, a tijelo novinarke, koja se prema pisanju portala “Pink.rs” objesila, pronašla je njena kćerka.

Dragana Tripić bila je dugogodišnja novinarka, a karijeru je gradila u brojnim medijskim kućama u Srbiji.

Često je gostovala u različitim zabavnim emisijama i šou programima, a publika je godinama imala priliku da je gleda kao člana novinarskog žirija u takmičenju “Zvezde Granda”.

Godine 2011. oprobala se kao učesnica rijaliti šou programa “Dvor” koji se emitovao na TV “Pink”.

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.