Innsbruck, Pixabay

Bosanac napravio haos u Innsbrucku, užasne scene

Posljednje Vijesti

Preksinoć oko 23.20h u jednom stanu u kvartu Pradl u austrijskom gradu Innsbrucku odvijala se prava drama, a u glavim ulogama našao se i jedan državljanin Bosne i Hercegovine. Ovaj put u negativnom kontekstu.

Verbalni sukob između 54-godišnjeg državljanina BiH i 61-godišnje Austrijanke eskalirao je u fizički obračun poslije kojeg je bilo mnogo posla za policiju i medicinske službe, a o ovom su događaju izvijestili i neki austrijski mediji jučer.

Bosanac je nekoliko puta izbo Austrijanku nožem po trbuhu. Iako povrijeđena, Austrijanka nije ostala dužna, pogodila je Bosanca staklenom flašom u glavu i nanijela mu posjekotinu.

Žena je prebačena u bolnicu u Innsbrucku gdje je operirana. Policija Innsbrucka saopćila je da je uhapsila državljanina BiH. Nema informacija o motivima ovog obračuna, a nije objavljeno ni da li je zbrinuta Austrijanka vitalno ugrožena.

Posljednjih mjeseci porastao je broj krivičnih djela u kojima su učestvovali državljani BiH u ovoj evropskoj zemlji u kojoj inače živi veliki broj osoba porijeklom iz naše države.

Leave your vote

1 razmišljanje na “Bosanac napravio haos u Innsbrucku, užasne scene

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.