in ,

BOSANSKA GLAVA Oglasio se Ćiro Blažević nakon što je u devetoj deceniji života preživio katastrofalnu saobraćajnu nesreću

– Sine, na mene je naletio automobil prije sat vremena u Gajevoj ulici, nije stao na znak “stop”, on je kriv. Jako me udario, ali hvala Bogu nema krvi. Dobio sam jak udarac u rame i u glavu, ali evo hvala Bogu nisam završio u bolnici – rekao je Ćiro za 24sata.hr.

Legendarni nogometni stručnjak i bivši selektor nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, Miroslav Ćiro Blažević imao je saobraćajnu nesreću. Na njega je, kao pješaka u Gajevoj ulici naletio vozač Ubera.

Ćiro je u razgovoru za “Avaz” odmah nakon nesreće rekao kako se osjeća.

– Moram ići u bolnicu, glava mi je natučena, pa hoće da mi je snime. Ne znam koliko ću biti zadržan na liječenju. Kada mi snime glavu, onda će vidjeti je li nešto poremećeno u njoj. Ja se nadam da ću nastaviti voditi aktivan život, ali nikada se ne zna. Znate kada dođete u tako neku nesreću gdje čovjek prođe na “stop”… Ma, dobro je to, živ sam – rekao nam je Miroslav Ćiro Blažević.

I policija je potvrdila da su se danas oko 19.20 u Gajevoj ulici u Zagrebu sudarila dva automobila, a više informacija znat će se nakon očevida.

Legendarni Miroslav Ćiro Blažević doživio stravičnu saobraćajnu nesreću

Horor u Nevesinju: Sijevali noževi, čuli se pucnjevi! Ovo su braća monstrumi koji su napali uglednog biznismena