Brat Pabla Escobara tvrdi: Znam mračnu tajnu Donalda Trumpa, ovo mu je kraj

Preuzmite android aplikaciju
Preuzmite aplikaciju

Stariji brat pokojnog narko bosa Pabla Eskobara tvrdi da je njegovu kampanju za smjenu američkog predsjednika Donalda Trumpa, ugasio GoFundMe, nakon što je uspio da sakupi nekoliko miliona dolara, prenosi Daily Mail.

Roberto Eskobar je pokrenuo kampanju “Doviđenja Trampe”, i tvrdio je da posjeduje informacije protiv predsjednika. Uspio je sakupi više od 10 miliona dolara za samo 10 sati, a onda je GoFundMe ugasio kampanju kako bi pokrenuli istragu, piše TMZ.

GoFundMe je posumnjao na stranicu i zatražili su više informacija, što im je prema Eskobarovim riječima i poslato. Međutim, stranica je nakon toga ugašena.

Roberto zvani El Osito i zvanična kompanija porodice Eskobar su imali namjeru da prikupe oko 50 miliona dolara kako bi platili istraživanje, lobističke firme i advokate koji bi radili na Trumpovom smjeni.

Na promotivnoj slici kampanje koja je sada ugašena, stojalo je da Eskobrova porodica zna za prljave tajne predsjednika Trumpa, njegove porodice i saradnika.

Prema pisanju TMZ-ja, Roberto Eskobar misli da bi specijali tužilac Rober Miler mogao da bude zainteresovan za tajne koje povezuju Trumpa i Eskobarov posao sa drogom.

Roberto vjeruju da iza gašenja kampanje stoje Donald Trump i američka vlada. On međutim, nastavlja sa prikuplja novac na svojoj internet stranici “Smijenimo Trumpa”. Ovdje se može naći i opcija za kupovinu Esobar kriptovalute.