BRENA I BOBA KUPILI CIJELI SPRAT U LUKSUZNOM NASELJU: Živojinovići za stanove u komšiluku Novaka Đokovića dali 600.000 eura

Lepa Brena i Boba Živojinović kupili su cijeli sprat u kuli koja se gradi u luksuznom naselju na Novom Beogradu.

Paparaco “Kurira” uslikao je Bobu i Viktora tokom obilaska zgrade u kojoj će im prvi komšija biti porodica Novaka Đokovića, a sa njima je bila i Brena. Bivši teniser je poštovao propisane mjere u borbi protiv koronavirusa, pa je na gradilištu nosio masku, a pridržavao se i pravila gradilišta, zbog čega je na glavi imao šljem. Njegov sin je išao ispred njega i razgovarao sa jednim muškarcem, a nakon pola sata provedenih u svom budućem domu su se pokupili i otišli.

Inače, Živojinovići tamo idu bar dva do tri puta sedmično jer nadgledaju kako ide izgradnja, dokle se stiglo, a redovno se konsultuju i sa investitorima i inženjerima oko materijala koji će biti korišćeni za izgradnju, kao i o tome koji raspored prostorija je najbolji i šta je od toga izvodljivo. Nedavno je i Viktor objavio na Instagramu snimke iz zgrade, sa sprata gdje će se, kažu upućeni, preseliti, a odakle se pruža pogled na cijeli Novi Beograd.

Pretpostavlja se da su Brena i Boba kupili cijeli jedan sprat u ovoj zgradi, jer im je plan da skuće i svog mlađeg sina. Viktor je već duže od godinu dana u vezi sa Sandrom Miljaković sa kojom planira i zajednički život i porodicu, pa im je ovo djelovalo kao idealno rješenje. Živojinovići će imati jedan stan za sebe, ali još nije izvjesno da li će se oni preseliti iz vile na Bežanijskoj kosi, a u neposrednoj blizini će im biti nasljednik, piše Kurir.

Izvor koji je otkrio ove informacije kaže da sprat koji su kupili ima nešto više od 200 kvadrata, ali otkriva da nije siguran da li će imati dva ili tri stana. Svakako, ako uzme u obzir da cijena kvadrata ovdje košta od tri do tri i po hiljade eura, prostom računicom to znači da su sprat platili najmanje 600 hiljada eura.

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.