Brenin sin Viktor doveo djevojku u kuću Živojinovića: Evo kako se Brena slaže sa njom!

Najmlađi sin folk zvijezde Lepe Brene Viktor Živojinović u vilu na Bežanijskoj kosi doveo je djevojku Sandru Miljaković s kojom je u vezi nepunih godinu dana.

Njih dvoje su riješili da žive u jednom dijelu kuće koji uveliko renoviraju i opremaju, pa su proteklog vikenda viđeni kako kupuju namještaj! Kako se saznaje, nova Brenina snaha je iz Brusa, a u Beogradu studira srpski jezik i književnost i radi kao šminkerka. I uveliko šminka buduću svekrvu za sva njena javna pojavljivanja!

– Viktor i Sandra su nerazdvojni od prvog dana i baš se vole. On je čak zbog nje riješio drastično da smrša. Djevojka ga je motivisala da istraje u dijeti i treninzima, pa je uspio da skine čak 54 kilograma – priča dobro obaviješten izvor i dodaje da se mladi par odlučio za zajednički život tokom pandemije korone:

– Sandra je tokom vanrednog stanja uglavnom boravila kod njega u kući. Tada se zbližila i sa Brenom, jer ju je svakodnevno šminkala. Brena je toliko oduševljena njenim umijećem da je počela da je reklamira i na društvenim mrežama. Ona i Boba su čak i predložili da se Sandra preseli kod njih!

Iako žive pod istim krovom, mladi par ima svoju intimu.

– Kod Brene i Bobe ima dovoljno mjesta za sve, Viktoru su već namijenili dobar dio vile u kome on boravi sa Sandrom. Dogovorili su se da se okupljaju samo za ručkom, a da u ostatku dana mogu da se osame. Riješili su da opreme sobe po svom ukusu, pa su prošlog vikenda kupili nov namještaj. Ona je izabrala novu spavaću sobu, a Viktor je bez pogovora sve platio – priča izvor i dodaje da najmlađi Živojinović još ne planira brak:

– Odlijepio je za Sandrom, ali još neće da se ženi. Rekao mi je da će o braku da pričaju tek kad ona završi fakultet.

Kako se saznaje, Sandri je Viktor prva velika ljubav.

– Sandra nije imala poznate momke, pa nije navikla na pažnju medija. Imala je nekoliko kratkih veza, a svojevremeno je pokušavao da je osvoji Marko Miljković! Oboje su iz Brusa i imaju zajedničke prijatelje, ali Sandra nikad nije željela da bude sa njim – priča izvor za Informer.

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.