Brutalni napadi na Bahu Topalbećirevića nakon utakmice u Tuzli

Baho na meti ''navijača''

Legendarni sportski komentator Baho Topalbećirević našao se na udaru kritika ”navijača” naše rukometne reprezentacije nakon pobjede nad Švicarskom u Tuzli.

On je na svom Facebook zidu napisao status koji je izazvao grozne komentare, psovke i neprilične riječi izrečene na račun ovog novinara. Status koji je bio ”sporan” prenosimo u nastavku:

”Dužan sam vam prenijeti ono što znam. Delegata utakmice poznajem i imam tu slobodu da ga nazovem i pitam. Sinoć je rekao da će sve biti u redu. Maloprije ( 14h i30m) je objasnio šta se desilo. Imaju dva sastava, dvije kopije koje će on poslati. U 10 h ujutro na sastanku je bilo Nuićevo ime a pred samu utakmicu na drugom spisku nije bilo Nuićevog imena. Problem je kako on kaže u “kompjuterskoj tehnici”, ali i u činjenici da nije bilo printera itd. On će ujutro poslati u EHF kompletnu dokumentaciju a sad čija je krivica, nekoga od naših ljudi ili do delegata ja ne znam.

Znam da bi bilo tužno i neobjašnjivo da zbog jedne gluposti budemo eliminisani. Delegat mi je rekao da je ogorčen na Švicarce i njihovo ponašanje, da smo ih dva puta čisto dobili i da bi bilo ružno da ispadnemo ali da će EHF na osnovu dokumentacije odlučiti. Šta reći, uvijek i iznova stvari koje se ne smiju dešavati jer i na samoj utakmici nismo znali zašto je isključen Nuić”.

A komentari koji su uslijedili zaista ne zaslužuju da budu objavljeni, od nekih se zaista diže kosa na glavi. Čovjek s kojim smo proslavili sve te brojne pobjede, koji nam je znao napuniti srca i duše, sada je na meti budala koje komentarišu sve. Šta reći osim – izdrži Baho.

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.