in ,

Bubnjar Parnog valjka pijan i drogiran ubio čovjeka, ali se nije tu zaustavio…

S vidljivim osjećajem nelagode, kao da bi u tom trenutku najradije postao nevidljiv, sjedio je u srijedu na stolcu u kutu sudnice zagrebačkoga Općinskog kaznenog suda bivši bubnjar Parnog valjka Dražen Scholz (57) dok je slušao dvoje svjedoka kako govore o mučnim scenama koje su se odigrale tog 22. septembra 2017. oko 5 sati ujutro.

Naime, Scholzu se trenutačno sudi jer je tog dana pijan i pod utjecajem kokaina naletio na pješaka Vjerana Dasovića (34) koji je prelazio preko pješačkog prijelaza i usmrtio ga, a potom pobjegao s mjesta nesreće.

– Začula sam snažan udarac. Okrenula sam se u svoju lijevu stranu i vidjela čovjeka koji leti i pada na tlo. Bio je još živ, sklupčan na cesti, a jedna noga bila mu je na zebri. Vidjela sam i jedan tamniji auto koji je nakon toga otišao putem Graberja. Nazvala sam hitnu i pokušavala pomoći tom čovjeku, a on je cijelo vrijeme krvario iz usta i u jednom trenutku počeo je i jako hroptati – prepričala je svjedokinja, a sličan iskaz dao je i drugi svjedok. Schulz je krv i urin dao s odmakom od 8 i pol sati zakašnjenja. Zabio se u policijski automobil.

Čudesni Luka Dončić napravio što nikad niko nije. Srušio LeBronov rekord i ušao u historiju NBA

Potvrđeno: Zabranjena provjera diploma u Parlamentu BiH