Zastava BiH

Budi reporter portala BHDijaspora.net, pošalji sliku i kratku vijest – Nagrada spremna!

Vijesti

Pišite za portal BHDijaspora.net, budite naši reporteri iz svih krajeva svijeta!

Naš portal nastao je 2017. godine kroz ideju da se Bosancima i Hercegovcima širom planete otvore informativna vrata domovine.

Sa više od 15.000 jedinstvenih posjeta dnevno iz svih krajeva svijeta (najviše iz Švedske, Njemačke, Austrije, SAD, Kanade…), trenutno smo ubjedljivo najčitaniji portal za bh. dijasporu.

Tu smo za vas i brinemo o vama! Javite nam vijest, pošaljite fotografiju ili video, budite naš saradnik. Za vas smo pripremili i prigodne nagrade, kao mali znak pažnje i zahvalnosti!

Potražite nas na mailu: [email protected], na Facebooku i Twitteru.

Leave your vote

5 razmišljanja na “Budi reporter portala BHDijaspora.net, pošalji sliku i kratku vijest – Nagrada spremna!

  1. NEDAJ SE LEGENDO..SVI SMO UZ TEBE I GLASAMO ZA TEBE DILJEM SVIJETA…BUDI NAM PREDSJEDNIK.. DA IM POKAZEMO..KAKO MUSA DERE JARCA

  2. Dici cemo dijeljenjem postova planetu na noge!Senad je metafora naroda,osvijestit cemo i neosvijestene i spasiti ovu nasu lijepu Bosnu od politicke bagre!Svi smi mi Senad,zvali se Bosko,Josko ili Alija!DOSTA!Otjerajmo lopove sa tronova!

  3. SENADE OSNIVAJ STRANKU KANDIDUJ SE ZA PREDSEDNISTVO IMACES PODRSKU DIJASPORE.DUSMANI KOJI TE ZELE UNISTIT SU SLABICI KOJI SAMO ZNAJU OPLJACKANIM NARODNIM PARAMA KUPOVAT MINDERASE A TI SENADE TO NISI.BOLI IH ISTINA I STO SU TVOJI GOSTI GRADZANI,AKADEMICI,PATRIOPTI I OSTALI KOJI SMATRAJU BOSNU I HERCEGOVINU SVOJOM DRZAVOM.NEK TE ALLAH CUVA DUSMANSKE RUKE

  4. U BOSNI STO GOD VALJA MAFIJI NEVALA….DAJE NAMA TAKVIH LJUDI BOSNA BIH PROCVETALA….TEBI SVE NAJBOLJE LJUDINO ZELIM OD SRCA..

  5. Hajde Senade, ne diži sebi cijenu. Tko je točno Tebi nudio pare i zbog čega? Mislim da se baviš markentigom jer je teško održati projekt koji pomalo blijedi. Bara je mala, a puno krokodila, zar ne? Mislim da je prilično kukavički jeftinim populizmom tražiti događanje naroda za vlastiti interes. Okani se jeftinog populizma.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.