in ,

Bura kod Senada Hadžifejzovića: “Sebiji niko ništa ne može, Bakir je nesposoban, Komšić je izdao!”

U Centralnom dnevniku na Face TV, gost Senada Hadžifejzovića bio je Senad Pećanin, novinar, advokat, pravnik. Mnoge teme vruće političke teme bile su u fokusu razgovora.

Govoreći o direkotrici KCUS-a Sebiji Izetbegović Pećanin je kazao da “Seka ima nezajažljivu potrebu da bahato vlada i ne može joj se ništa”. Za Fahrudina Radončiću je kazao da je u njemu personalizirana sva bijeda bošnjačke politike.

“Vrijeđao je mrtve Bakirove roditelje a onda ga Bakir izabare – nedostatak morala i karaktera”, kazao je.

O Zlatku Lagumdžiji:

“Zlatko je pohlepan, egocentričan, legalizirao je korupciju, promovirao kriminal “bijelih okovratnika”!

“Bakir je samo Alijin sin, ima neznanje i nesposobnost… Vraća Brankovića u vlast jer se u okruženju tih ljudi osjeća među svojima, ima odanost, da mu novi ne bi otišli kao Konaković”, istakao je Pećanin.

“Željko Komšić je izdao, pljunuo u lice onima koji su ga podržali, isporučio je Sarajevo SDA, političar je malog formata, zapečatio je karijeru! Komšić je ušao u kanalizaciju, a napustio čistu šestorku koja je bila neka nada. Konaković je pokušao otkriti kriminal, upro je u osinje gnijezdo, a onda dao pare BANU-u – klasični politički mediokritet! Kojović i Čudić kao nekada Zlatko, očistili Našu Stranku od rivala! Nejasno mi je zašto NS postoji, da bi njih dvoje-troje imali primanja zastupnika? Neka siđu u političku septičku jamu i čiste”, istakao je.

Za stanje u BiH krivi su Zlatko Lagumdžija i Bakir Izetbegović.

“I u kombinaciji i u redoslijedu. I prije rata i u toku rata SDP je baštinio antifašističku ideju, na kojoj se mora zasnivati BiH. 2010 dobio je povjerenjenj građana, a uspio je svojom pohlepom, egocentrizmom da uništi socijaldemokratsku ideju ideju građanske BiH, ideju ljevice od koje se te snage nisu oporavile do danas”, kazao je Pećanin.

Pojašnjavajući svoj stav kazao je da Zlatko promovirao kriminal bijelih okovratnika.

“Sa njim je nastupila era kriminala soficticiranog. tenderi, upravljanje bankama, veliki projekti. Uništavanje svake ideje moguće regeneracije građanske, pravne države BiH”, kazao je Pećanin.

Katastrofa u Hrvatskoj, mnogo smrtno stradlih!

Lady Gaga otkrila tajnu prelijepog lica: Maske za sve što njenoj koži treba