Ceca bez srama vara narod, a sada je javno odgovorila i na prozivku na Veljkov račun

Ceca Ražnatović nema običaj da odgovara na poruke nepoznatih pratilaca na svom Instagram nalogu, posebno ne na one zlurade. Međutim, to pravilo je ipak prekršila, kada ju je jedan fan isprovocirao i opleo po njenom sinu Veljku Ražnatoviću, piše Kurir.

Naime, tek što je pjevačica objavila sliku svog sina nakon pobjede na boks meču, jedan pratilac joj je poslao privatnu poruku na Instagramu, i to sa teškim optužbama.

– Potplatila si da ga nokautira – napisao je izvjesni Perica.

Sudeći po njenom odgovoru, Ražnatović komentar nije previše potresao, ali je osjetila potrebu da ga demantuje i javno zaštiti sina. Ona mu je na vickast način, očito inspirisana pjesmom Lepe Brene, odgovorila i posavjetovala ga.

– Perice, merice… Nemoj biti tako zao, utiče na ljepotu… Radi ti na sebi, ne hejtuj ljude koji ti ništa loše nisu uradili… Sretno u životu – poručila mu je Ceca uz smajlije i emotikone srca.

Očigledno je da je njena reakcija iznenadila i samog Pericu. Čim je dobio malo pažnje od folk dive, koju je izgleda i tražio, pohvalio ju je. Najprije joj je napisao: „Vaš sin se srcem bori“, a potom je prepisku i podijelio na svom Insta storiju uz komentar: „Pisao sam s Cecom“. Ražnatovićki je ovo bilo simpatično, pa je i sama podijelila konverzaciju sa ovim mladićem na svom Instagramu. Perica je nastavio da joj piše, a ona mu je ljubazno odgovarala na svaku poruku.

– Vi ne spavate, a kasno je – napisao joj je on, a pjevačica mu je poručila:

– Ja sam radila… Uostalom, djeca moraju ranije na spavanje. Laku noć, Perice.

Ceca je ovom momku čestitala i Novu godinu, čime se on, također oduševljeno, pohvalio na svom profilu.

Inače, medijima je kružila priča da, kada je karijera boksera Mađara Andraša Čomora krenula nizbrdo, Čomor je postao borac pogodan za dizanje rankinga, ali jasno je da on nikako neće pasti tek tako. Da bi pao, to treba platiti, a u krugovima bliskim boksu na ovim prostorima poznato je i koliko to košta. Čomor ne spada u kategoriju skupih boksera, jer nema skor koji bi mu garantirao veći iznos.

Tako je Svetlana Ražnatović, supruga zločinca Arkana, uvijek spremna nasljedniku ispuniti želje, platila mu i ovaj luksuz. Ona je za knock-out u meču sa Čomorom izdvojila tek 600 eura da bi Čomor završio na podu.