ČISTA I SJAJNA ZA SAMO NEKOLIKO SEKUNDI: Neobična metoda za čišćenje tuš kabine koja oduševljava

Čišćenje staklenih stranica tuš kabine noćna je mora svakoga vlasnika iste. Nije jednostavno provlačiti se po tijesnome prostoru i još temeljito oprati i ispolirati svaki centimetar kabine. Ipak, odsad bi vam taj posao trebao biti znatno lakši ako primijenite ovaj genijalan trik jedne majke.

Čarobna spužva i tableta za mašinu za suđe
Ona je podijelila svoju vrlo neobičnu metodu za čišćenje tuš kabine te oduševila ljude na društvenim mrežama. Njen jednostavan trik uključuje samo čarobnu spužvu i tabletu za suđe, a ostavlja staklo savršeno čistim, prenosi Daily Mail.

U Facebook grupi ”Mums Who Clean” otkrila je kako njena stakla sada izgledaju odlično. Sve što trebate napraviti jest u čarobnoj spužvi izrezati rupu dovoljno veliku da u nju stane jedna tableta za posuđa.

Odlično je i za čišćenje električnog šporeta
Takva modificirana spužva odlično će očistiti sve površine u vašoj kupaonici. Prije nego što započnete čišćenje takvom spužvom, smočite površine koje ćete čistiti da bi tableta djelovala. Ovaj trik brzo je oduševio ostale članove spomenute grupe te su mnoge mame priznale da ga jedva čekaju isprobati.

“Ovo sasvim mijenja način čišćenja. Probat ću svakako iduće sedmice”, rekla je jedna korisnica. “Odlično je i za čišćenje električnog šporeta”, savjetovala je druga. “Koristim čarobnu spužvu na svim staklima i nikad nije ostavila ogrebotine”, napisala je treća.

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.