in ,

Čistačica iz Dervente SLAGALA da je opljačkana: Otključala vrata sinu i suprugu, pa oni ispraznili aparate za igru

Derventska policija riješila je pljačku iz jednog kafića u tom gradu, te uhapsila jednu ženu, njenog sina i nevjenčanog supruga.

Uhapšeni su Ognjenka C. (39), njen sin (22) i njen nevjenčani suprug Željko V. (22).

Prije hapšenja, policiji se juče obratila čistačica jednog ugostiteljskog objekta iz Dervente, koja je prijavila, da kada je otključala i otvorila ulazna vrata navedenog ugostiteljskog objekta, da je nepoznati muškarac ušao u isti, oborio je na pod, a zatim obio aparat za igre na sreću, odakle je ukrao novac, a potom se udaljilo u nepoznatom pravcu.

– Odmah po prijavi su postupili policijski službenici Policijske stanice Derventa koji su operativnim radom došli do saznanja da su navedeno krivično djelo izvršili prijaviteljka odnosno O.C, zajedno sa N.C. i Ž.V, svi sa područja opštine Derventa – rekla je portparol PU Doboj Dragana Kerkez.

Ona je pojasnila, navodeći inicijale, da je žena, s obzirom da posjeduje originalni ključ ulaznih vrata navedenog objekta, otključavala vrata nakon čega su N.C. i Ž.V. uz pomoć podesnog predmeta nasilno otvorili metalnu kasu aparata za igre na sreću, odakle su otuđili novac a potom se sa putničkim automobilom udaljili sa lica mjesta.

– Zahvaljujući brzoj reakciji policije sav otuđeni novac u iznosu od oko 900 KM je pronađen i biće vraćen oštećenom licu – istakla je Kerkezova.

Navedena osobe su lišene slobode i nad njima je izvršena kriminalistička obrada.

Nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Doboj će protiv osoba inicijala O.C. biti dostavljen Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu “Lažno prijavljivanje krivičnog djela” dok će protiv lica inicijala N.C. i Ž.V. biti dostavljen Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu „Teška krađa“.

Fotografija koja je obišla svijet: Zarobljena Bišćanka nije izdala Tita

Premijeru Kanade upućeno pismo: “Pod hitno zaustaviti i sankcionisati Dodika, ugrožena je stabilnost regije!”