in

Čovićev potrčko Karamatić teško optužio Željka Komšića: Želi stvoriti islamsku državu u BiH!

Najbolji odgovor na ovaj promašeni pokušaj novoga izbacivanja Hrvata iz tijela vlasti je masovni izlazak BiH Hrvata na birališta koji bi strankama HNS-a olakšao lobiranje kod naših prijatelja u Europi, kazao je u intervjuu za Dnevni list, potpredsjednik Hrvatskog sabora i kandidat na listi stranaka HNS-a za Zastupnički dom Parlamenta BiH Mario Karamatić.
“Zahvaljujući ponovnoj kandidaturi Željka Komšića danas je svakom trećerazrednom činovniku u EU jasno što se ovdje događa i kako se gaze politička prava jednog konstitutivnog naroda, a dodatno političko zbližavanje sarajevske čaršije sa Erdoganovom politikom ne ostavlja mjesta sumnji u to”, ocijenio je Karamatić.

Dodao je da zbog takve promašene bošnjačke politike unaprijed predlaže da se najljepši Trg Herceg Bosne nazove imenom Željka Komšića.

“Jer nitko kao on nije uspio u tolikoj mjeri dokazati našim prijateljima u svijetu kako se pod maskom građanštine u BiH pokušava stvoriti unitarna Islamska država u srcu Europe. Hvala mu na tome”, kazao je Karamatić.

“Herceg-Bosno, srce ponosno”: Grabar- Kitarović u centru ustaškog skandala u New Yorku

Erdogan

Erdogan zagrmio i napao UN kao niko ranije: Šutite o Siriji isto kao i o Bosni, sram da vas bude!