in

Čovjek koji stoji iza “Money Heista” napravio je novo čudo! Stigao je prvi trejler za nadolazeću “Netflixovu” kriminalističku seriju!

Stigao je prvi trejler za nadolazeću “Netflixovu” krimi, misterija seriju od “Money Heist” (“La Casa de Papel”) kreatora, “White Lines”.

“White Lines” je krimi drama sastavljena od deset epizoda, dolazi od kreatora, Alexa Pina, a izgleda jednako zarazna kao i njegov prethodni rad.

Priča serija “White Lines” započinje kada je tijelo poznatog Mančesterskog DJ-a pronađeno 20 godina nakon njegovog misterioznog nestanka s Ibice. Kada se njegova sestra vrati na Španski otok kako bi saznala što se dogodilo, istraga je vodi kroz uzbudljiv svijet plesnih klubova, laži i zataškavanja, prisiljavajući je da se suoči s mračnijim stranama vlastitog lika na mjestu gdje ljudi žive život na rubu.

I dok su već priča serije “White Lines” i performanse u trejleru dovoljne da navuku gledatelje na seriju, okruženje također igra ulogu. Glamurozna postavka Ibice pruža nekoliko upečatljivih scena koje nadopunjuju ono što se događa u određenim momentima, zadirkujući gledatelje koji su u zatvorenom prostoru do svoje sljedeće fantastične destinacije za odmor.

Laura Haddock, Juan Diego Botto, Marta Milans, te mnogi drugi glume u ovoj novoj “Netflixovoj” seriji.

“White Lines” dolazi 15. maja.

U STRAHU Uposlenici OHR-a traže zaštitu države BiH nakon Dodikove izjave

Đoković pokazao kako ga je žena ošišala: “Nemoj okretati glavu da se ne vide rupe”