Da li je ovo kraj Ronalda? “Imam dokaze, on je psihopat…”

Preuzmite android aplikaciju
Preuzmite aplikaciju

Jasmine Lennard ističe da ima tone dokaza koji prikazuju Portugalca u pravom svjetlu, more poruka i glasovnih zapisa

Jasmine Lennard, bivša djevojka Cristiana Ronalda iz vremena dok je još nastupao za Manchester United, upravo je ponudila na Twitteru pomoć Kathryn Mayorgi, Amerikanki koja je Portugalca optužila da ju je silovao 2009. godine u Las Vegasu.

“Imam informacije koje bi uvelike mogle biti od koristi tvom odvjetničkom timu. Željela bih ti pomoći – napisala je Lennard na toj društvenoj mreži, pa istaknula da ima ‘tone’ dokaza, između ostalog i glasovne zapise koje će Ronalda prikazati u pravome svjetlu.

Lennard je slavnog nogometaša opisala kao teškog psihopata koji joj je neprestano prijetio smrću i koji ju je htio kontrolirati do te mjere da joj je branio izlaske.

“Rekao mi je da će me oteti i isjeći na komadiće budem li se viđala s drugim muškarcima. Zaprijetio mi je da ću završiti na dnu rijeke. I za svaku od svojih tvrdnji imam dokaze. Da, Ronaldo je psihopat, a ja sam više od desetljeća čuvala njegove prljave tajne.

Činim ovo za sve žene koje je zlostavljao, neka svi vide njegove arogantne poruke u kojima tvrdi da će se izvući od optužbi jer ga svijet obožava – napisala je, između ostalog, Lennard na Twitteru.

Ronaldo, naravno, nikada nije priznao da je silovao Mayorgi, ali su do medija doprli inkriminirajući dokumenti u kojima je navedeno da je kupio njezinu šutnju za 320 hiljada eura. O tom je slučaju prvi pisao list Der Spiegel, koji je nedavno objavio i prepisku između Ronalda i njegova odvjetničkoga tima u kojoj je moguće vidjeti što mu je savjetovano da odgovara istražiteljima.