in

Da ti srce pukne: Saša Matić otkrio tužne detalje života Džeja Ramadanovskog!

Muzička legenda Džej Ramadanovski svojim odlaskom ostavio je ogromnu prazninu

Muzička legenda Džej Ramadanovski svojim odlaskom ostavio je ogromnu prazninu, kako na domaćoj estradnoj sceni, tako i u srcima svih onih koji su ga poznavali, voljeli i poštovali.

Njegova porodica, kolege i prijatelji neutješni su zbog njegove smrti i još ne mogu da povjeruju da ga više nema, a svako od njih za proslavljenoj pjevača ima samo riječi hvale.

Saša Matić, kolega i prijatelj Ramadanovskog otkrio je tužne detalje života pokojnog pjevača, a ovo će mnogima natjerati suze na oči. Naime, kako je poznato, Džej je uvijek bio široke ruke, rado je pomagao siromašnima, a kako pjevač kaže, njemu su mnogi okrenuli leđa kad više nije imao para.

– Džeja su skoro svi ostavili kad više nije imao novca. Uz njega su ostali samo njegovi priajtelji – Rule, Mića Sovtić, Aco Pejović, Aca Lukas i ja. Bio je toliko velikodušan, da ko god mu je na ulici nešto tražio, dobio je od njega bar 100 eura – otkrio je Saša Matić.

Inače, Džej će po odluci porodice biti sahranjen po muslimanskim običajima. Džej će počivati u Aleji zaslužnih građana na Novog groblju u Beogradu, a njegova porodica će mu ispuniti posljednju želju, pa će biti ispraćen uz zvuke violina. Njegovoj sahrani 11. decembra prisustvovaće veliki broj muzičara, oko 20-30 svirača, potom Koletov orkestar, violine na čelu sa Momom Stanojevićem, Perica Vasić, mali Joca, nasljednik Bobana Voza, kao i muzičar Micko.

Podsjetimo, Džeju je pozlilo u njegovom stanu na Dorćolu, gdje je bio u strogoj izolaciji zbog korona virusa, te je ekipa Hitne pomoći ubrzo stigla na lice mjesta i započela reanimaciju, međutim, uprkos svim naporima ljekara, on je preminuo.

Zašto se vojnici Oružanih snaga BiH smrzavaju?

Uhapšen vozač Audija koji je pijan izazvao nesreću