Đanijeva žena prokomentarisala nastup u Lukavcu: Šta je trebao da se u Bosni bije sa narodom i da izbacuje ljude?

Zabava

Nesavjesni gosti uživali su u Đanijevim pjesmama sve dok pripadnici inspekcije i policija nisu prekinuli nastup. U objektu se nalazilo više od 500 ljudi, što je daleko od dozvoljenog broja i preporuka epidemiološke struke. Ovim povodom u Jutarnjem programu „Prve“ uključila se supruga pjevača, Slađana Trajković koja je pokušala da opravda supruga.

– Dobro jutro, dobro smo svi. Đani spava, sada ću ga probuditi – započela je uključenje pjevačeva supruga putem video poziva, a potom krenula da brani Đanija.

– Suprug je već govorio na televiziji o slučaju u Bosni i Hercegovini. Ne vidim da je on tu nikakav krivac, zašto bi bio? Nije bilo zabranjeno, nije bilo policijskog časa, nije bilo vanrednog stanja. Čovek je otišao kao i sve njegove kolege što odu da rade, nije on prebrojavao ljude. Na bini je bio sa jednim muzičarem i još jednim dečkom. Sedeo u bekstejžu sa maskom. Ne može on da tera ljude, ne razume zašto se ovolika hajka digla oko njega? Stvarno ovog puta nije kriv – tvrdila je Slađa samo sat vremena pre nego što je krenula na venčanje sina.

I dok je voditelj Filip Čukanović konstatovao da ovakvim potezom daje loš primjer svima onima koji prate Đanijev rad, Slađa je imala spreman odgovor na to:

– Da vam kažem, nije on jedini koji peva. Jel vi idete ovde po lokalima? Isto je ograničen broj ljudi, a da li su prebrojavali goste? Mislim, ne razumem? Zašto se sada opet nešto svaljuje na Đanija? Nije uopšte kriv. Šta je trebao da se u Bosni bije sa narodom i da izbacuje ljude? On nije izbacivač, on je pevač. Đani je ispoštovao sve mere, primerno se ponašao, završio sat vremena blok.

Sa druge strane, na pitanje voditelja kako finansijski uspijevaju da izađu na kraj sa troškovima, s obzirom na to da Radiša ima sve manje nastupa, poručuje:

– Nema tezge, veoma slabo. Kako svi rade, tako i Đani. Ne ostupa on mnogo od drugih. Nije samo naša porodica bez prihoda, već svi ljudi koji se bave poslom. Ne žalimo se, kako je svima tako je i nama. Preživećemo. Guramo. Tu su roditelji Đanijevi, koji nam pomažu.

Međutim, Đaniju nije ovo prvi put da ima probleme sa zakonom i kršenjem epidemioloških mera. U prvoj nedjelji aprila bio je uhapšen u jednom beogradskom hotelu, jer je za vrijeme policijskog časa sjedio u restoranu.

(Oslobođenje.ba)

Leave your vote