in

Dara zvala Polumentu nakon njegove izjave i uputila teške riječi preko žice!

Pjevačica Dara Bubamara (43) je žestoko uzvratila kolegi Šaku Polumenti (51) na prozivke koje je u jednom od posljednjih intervjua iznio na njen račun.

Šako je, naime, izjavio da samo umišljene zvijezde poput Dare i Jelene Karleuše imaju obezbjeđenje. Međutim, to nije bila jedina prozivka na račun svoje koleginice, već ju je potkačio i zbog koncerta koji je Bubamara napravila 2018. godine u beogradskoj Areni.

Pjevač se uvredio zato što ga Dara sa kojom ima duetsku pjesmu nije zvala na koncert, pa izjavio da je ubjeđen da je to uradila iz straha da on ne dobije više aplauza od nje.

– Šaka je zvala Dara i bukvalno vrištala preko telefona. Toliko se derala da mu je telefon odzvanjao! Pitala ga je: “Ko si ti da pričaš da sam ja umišljena zvijezda? Napuni bar pola Arene, pa se javi!”. Mogu vam reći da se Šako zaista potresao. Nije očekivao ovakvo ponašanje. Ona je toliko godina na estradi, trebalo bi da zna kako funkcionišu stvari, a ne da napada svog kolegu, a nije ga ni pitala na šta se odnosilo to što je rekao. Uostalom vidi se koliko ga poštuje pošto ga nije zvala kao gosta na svoj koncert – rekao je izvor.

Šako je potvrdio da ga je koleginica zvala i da nije bila ni malo prijatna, ali kako on tvrdi ni on joj nije ostao dužan.

– Zvala me je Dara. Svašta mi je rekla, a nisam joj ni ja ostao dužan! Ne znam šta sam pogrešno rekao da se toliko uvrijedi. Mene niko ne štiti, nemam podršku, zato i ne radim tu Arenu. Sve mi se skupilo. Ovo sam najmanje očekivao od nje. Pokidao sam ligamente na ramenu, pa idem na snimanje. Vjerovatno mi predstoji operacija, majka mi je prije tri mjeseca umrla, ne znam više kud udaram – rekao je pjevač.

Večeras će se desiti BREXIT, a čelnici EU objasnili su šta to znači za cijelu Evropu

Zbog koronavirusa ljudi počeli padati mrtvi po ulicama, medicinari stalno dezinficiraju ceste…