Darko Lazić zbog dugova zelenašima pokreće vlastiti biznis u BiH?! Misli preko noći da se opari, a njegov prijatelj ulaže čak 200.000€!

Pjevači su zbog korone ostali bez para, pa su mnogi od njih odlučili da promijene profesiju, makar na neko vrijeme. Među njima je i Darko Lazić, koji je po svemu sudeći smislio plan za koji vjeruje da će mu donijeti dobar novac, piše Kurir.

– Darko već šest mjeseci nema tezge, a duguje ozbiljne pare zelenašima. Pošto ne zna koliko dugo će pandemija korone trajati, odlučio je da otvori restoran u Bijeljini – otkrio je dobro obaviješteni izvor.

– Darko će biti zadužen za promociju, a njegov prijatelj će uložiti 200.000 eura. Ako im dobro krene, otvorit će restoran i u Beogradu – priča izvor o planovima poznatog folkera, koji uključuju pomenuti lokal u Bosni i Hercegovini.

Darko je prošle sedmice, inače, progovorio o svojim porocima.

– Ne smijem da se drogiram, zabranili su mi, ne smijem da jedem, je l’ mogu bar da pijem? Kad sam jeo, kažu: “Evo ga vepar”, kad sam se drogirao, bio sam narkoman, sad kad pijem, vjerovatno sam alkoholičar. Eto, ne drogiram se, samo vikendom. I to kokain, naravno. Šalu na stranu, pa sve su mi zabranili, moram bar da popijem. Ne biram šta pijem, ja sam ozbiljna pomijara. Popijem pet čašica rakije i ja sam mortus pijan – kazao je tada za “Kurir”.

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.