in ,

Darku Laziću u bolnici saopćili najljepše moguće vijesti: Majka Branka plakala od sreće!
Darko Lazić naredne godine postat će otac po drugi put. Njegova vjerenica Marina Gagić nedavno je saznala da je trudna, a radosnu vijest saopštila mu je u bolnici.

Čim je čuo za prinovu, pjevač je zaplakao od sreće i rekao da mu je to motiv da što prije stane na noge, javljaju mediji u Srbiji.

U porodicu Darka Lazića konačno su stigle dobre vijesti. Osim što se pjevač oporavlja od teške saobraćajne nesreće koja ga je zadesila krajem oktobra, sada je saznao da će postati tata po drugi put! Naime, njegova mlada izabranica nedavno je saznala da je u drugom stanju, što je podijelila najprije sa Darkovim roditeljima Milanom i Brankom, a kasnije i sa njim.
– Marini je ciklus kasnio tri nedjelje, ali svi su posumnjali da je to od stresa zbog Darka. Potom su krenuli i mučnine, umor i gubitak energije, a sumnju je izazvala nesvjestica u KBC Zemun, gdje je smješten njen vjerenik. Marina je tada otišla kod doktora na kontrole misleći da ima anemiju ili neki problem, a na osnovu krvne slike i povišenog beta HCG, on joj je rekao da je trudna i uputio je kod ginekologa. Tada je ona otišla na ginekološki pregled i ultrazvuk i bilo je definitivno da je trudna. Kada je to saznala, Marina je zaplakala od sreće – kaže izvor blizak Darku.

Lazićeva majka Branka prvi put otkako se nesreća dogodila, imala je osmijeh na licu.

– Tačno je da je Marina trudna. Mi smo presrećni! Konačno neka lijepa vijest! Dobićemo drugo unuče. Marina nam je na neobičan način saopštila da je u drugom stanju. Došla je kod nas i nije ništa rekla, već je samo pokazala snimak ultrazvuka. Mi smo je gledali u nevjerici, a onda je ona tihim glasom rekla: “Trudna sam”. Milan i ja smo počeli da plačemo od sreće i da je grlimo. Tada je i ona zaplakala. Bilo je jako emotivno – rekla nam je kroz smijeh Branka i otkrila kako je njen sin saznao za ovo.

– Odmah smo riješili da to kažemo i Darku i u utorak smo otišli u bolnicu. Marina je bila uplašena kako će on da reaguje, da se ne uzbudi previše u tom stanju. Međutim, doktor nam je rekao da slobodno možemo da mu to kažemo jer mu treba neka pozitivna vijest, i bio je u pravu. Kada je saznao da će postati otac po drugi put, moj sin se bukvalno podigao i rekao: “Sada imam pravi i najjači razlog da što prije ozdravim i izađem iz bolnice” – kaže Branka.

Trump čestitao Dodiku Dan državnosti BiH, stigao je žestok odgovor!

Srednja škola u BiH zavijena u crno: Dvije učenice preminule isti dan!