Davor Dragičević konačno otkrio mračnu istinu? Kad je mogao svoju ženu ubiti, kako ne bi moje dijete. Vrijeđaju mi pamet, hoće da poludim…

Davor Dragičević

Dragi moj sine, dušo moja, danas je 10. avgust i 138. dan na Davidovom trgu, gdje njegovi otac, majka i grupa “Pravda za Davida” tražimo samo istinu i pravdu, ali nema je, poručio je i večeras iz centra Banjaluke Davor Dragičević.

On je dodao da od institucija RS-a pravde neće ni biti.

– Ja sam hrabar zato što moram, radi svog Đakca i obećanja koje sam dao na grobu. Vi ste hrabriji jer stojite iza mene i mog mrtvog djeteta. U ovoj državi da vlada zakon, kada je Lukač rekao da je LSD jeftin, sve bi bilo riješeno. Časni vatrogasci pitanje za vas. David je nađen na suvoj površini, a konopcem je izvučen. Otkud David u vodi, ako je bio na suvoj površini – upitao je on i pozdravio BN i novinara sa BBS-a koji je večeras došao na Trg Krajine.

– Pošto ste glupi i bahati, Ćelo kad je mogao svoju ženu ubiti, kako ne bi moje dijete. Na konferenciji 26. marta u MUP RS je rečeno da je iz kuće Rađena nestalo je 230 KM, slika iz Zavoda za sudsku medicine. Pitanje za institucije: “Ko je uhapšen? Niko! A ko je ubijen? Moj sin – poručio je Davor.

Ističe da ga niko do sada nije demantovao.

– Šta ako lažem da je ubijen u MUP RS? Ajde, demantujte me, ubijte i strijeljajte – poručio je on.

Brzo će, kaže doći i 196. dan. Ako ne riješi Davidovo ubistvo izbora neće biti.

– Onome koji je uzgubio kompas kažem da mi ne treba šleper izbornog materijala. Za koga da glasamo?! Gdje ćemo živjeti? Ovdje nećemo,

meni ne treba ni ova država, ni ove institucije. Šta sam dobio? Vrijeđaju mi pamet, hoće da poludim, da se pretvorim u sotonu i zločinca. Dragi moj sine, ti znaš da tvoj tata sve zna. Vas zločince znam, vi ne znate mene – kaže Davor i poručuje da će 196. dan konobar dati račun.

– Pravda za Davida, ostajemo ovdje, idemo do kraja – poručio je Davor, nakon čega je puštena pjesma “Klinac u getu” – prenosi Buka.

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.