Diva ili divna? Evo šta Severinin komšiluk misli o njoj!

Zabava

Otkako je pop pjevačica Severina Kojić prije dvije sedmice izgubila starateljstvo nad sinom Aleksandrom, mnoge su priče počele kružiti o njoj. Evo šta ljudi koji je redovno viđaju, njene komšije, zapravo misle o njoj i njenom odnosu sa sinom.

Osim Igora, Severini veliku podršku i vjetar u leđa daju i svekar Dragan Kojić Keba i njegova supruga Olja, u čijem domu pjevačica boravi kada god je u Beogradu.

Njihove komšije otkrile su kako se ponaša pop diva kada dođe u posjetu svekru, ali i šta misle o teškoj situaciju u kojoj se sada našla, piše alo.rs.

– Viđala sam je nekoliko puta kako se šeta sa sinčićem po Bežanijskoj kosi, tu u blizini Kebine kuće. Potpuno me je oborila s nogu. Bila je prirodna, nasmijana i vidjelo se da je sretna sa sinom.

–Trčkarala je s Aleksandrom po travi, jurili su loptu, bilo je divno gledati takvu porodičnu idilu. On se sve vrijeme smijao i još mi ne ulazi u glavu kako je njen bivši partner mogao da joj ga uzme. Ja sam i majka i baka i znam da je djetetu mjesto kraj majke – rekla je Kebina komšinica i dodala:

-Svaki put kad sam je vidjela je zračila, tako da je moje mišljenje o toj ženi predivno, a njen svekar Keba je divan čovjek. Čula sam od drugarice koja živi baš blizu njega da se hvalio kako ga Severinin sin zove dekom i da je zbog toga presretan – otkrila je ona.

Leave your vote