Divno druženje s Eldinom Huseinbegovićem u Kopenhagenu

Divno druženje s Eldinom Huseinbegovićem u Kopenhagenu

Događaji Posljednje

Od srca vam se zahvaljujemo što ste svojim prisustvom i dobrim raspoloženjem uljepšali našu Svečanu Manifestaciju povodom Dana nezavisnosti naše BiH, saopšteno je iz Bosanskog kulturnog centra u Kopenhagenu.

Ispunili smo do maksimuma salu Basak Saray, poslušali smo prigodne i inspirativne govore, igrali smo i pjevali do ponoći, uživali smo u sevdalinkama našeg Hora Nostalgija i ponosili se recitacijama naših najmlađih… na najljepši naćin obilježili smo ovaj najznačajnih od datuma u modernoj historiji naše domovine.

Posebno i najsrdačnije hvala upućujemo svim našim volonterima koji su i ovaj put svojim nesebičnim trudom i ulaganjem učinili ovu manifestaciju mogućom… vi znate ko ste, a znamo Bogami i mi, ruku na srce, hvala vam!

Hvala našem Ambasadoru gosp. Harisu Bašiću na uvijek lijepim riječima. Hvala Eldin Huseinbegovic na zaista izvanrednom nastupu. Hvala folklorašima iz “KUD Bosanska Krajina Malmö” koji su dodatno našu noć uljepšali. Hvala predstavnicama BUK-a na prelijepom buketu i čestitci, saopšteno je.

Leave your vote

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.