Milorad Dodik, Patria

Dodik zaprijetio Salkiću

Posljednje Vijesti

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je danas da “permanentna ratnohuškačka retorika Ramiza Salkića, prepuna laži i dezinformacija ima za cilj dizanje tenzija u RS-u i kao takva ovdje ne može i neće proći”.

Na pitanje Srne da prokomentariše tvrdnju potpredsjednika RS-a Salkića da Dodik “radi na uspostavljanju oružanih formacija”, predsjednik RS-a je rekao da je “krajnje vrijeme da se Ramiz Salkić sam disciplinuje, da smanji doživljaje i pripazi šta priča, uvažavajući funkciju na kojoj se nalazi u Republici Srpskoj”, prenosi Srna.

”Ratnohuškačku retoriku Salkić može da koristi tamo gdje je ona i rođena”, u Sarajevu, kod svog šefa Bakira Izetbegovića, a Republika Srpska to više neće dozvoliti – kazao je Dodik.

Svi znaju šta to znači kad Dodik nekome u Banjaluci poruči da ”pripazi šta priča”. Takve stvari su ozbiljne i morale bi se rješavati na visokom nivou. Prijetnje i to otvorene, medijske u normalnim društvim ne da nisu dozvoljene već su strogo kažnjive. Naše društvo je odavno prestalo biti normalno.

Leave your vote

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.