“Dodika u Sarajevu niko ne ferma, pokazuje da je nemoćan čovjek”

Posljednje Vijesti

“Jedino oružje sa kojim opozicija ide u političku borbu je narod”, rekao je predsjednik PDP-a Branislav Borenović na sinoć održanoj tribini u Istočnom Sarajevu.

“Gledajući vas večeras, znam – vas ne može niko da kupi. Vi hoćete da idete Republikom Srpskom uzdignuta čela, ponosni i slobodni. I zato je važno da date podršku ovim mladim ljudima na putu pobjede, da najbolje u Republici Srpskoj stavimo u funkciju razvoja”, rekao je Borenović.

Počasni predsjednik PDP Mladen Ivanić rekao da čvrsto stoji iza PDP-ovih poslanika i onoga što rade:

“Vrlo su iskreni i tu nema ni najmanje političke kalkulacije. Ono što je posebno značajno jeste njihova hrabrost. Nemaju problema da sa naizgled najmoćnijim čovjekom Republike Srpske uđu u politički sukob, jer on osim galame njima ništa ne može. Nema nijednog argumenta, nijedne činjenice“.

On je rekao da ono što član Predsjedništva BiH Milorad Dodik radi u Sarajevu pokazuje da je on nemoćan čovjek:

“Njega niko u suštini ne ferma. Nažalost, to nije dobro za Republiku Srpsku, jer i Sarajevo i stranci su zauzeli politiku – pusti ga da priča, a za šest mjeseci će sve prihvatiti”.

Potpredsjednica PDP-a Jelena Trivić je poručila da porez koji plaćamo državi ne smije da završi u džepovima političara.

“Naša politika je da svako plati porez bez izuzetka i oni koji su sad povlašteni. Ali isto tako da kada mi svi platimo porez da ne mogu političari na vlasti da dođu pa uzmu koliko im treba, pa nema za narod. Tome treba reći dosta. I jednog dana, a taj dan će doći, ja ću to dočekati, kad mi budemo vlast nećemo mi uzimati koliko nama treba, nego ćemo raditi za svoju zemlju i reći stop podjelama”, kazala je Trivićeva.

“Borićemo se za pravednu državu u kojoj će se vrednovati red i zakon”, rekao je narodni poslanik PDP-a Draško Stanivuković i poručio da svi moramo dati najbolje od sebe za bolju RS.

Leave your vote