in

Donosimo detalje! Ana Nikolić uplovila u ljubavnu vezu sa crnogorskim biznismenom Boškom

Pjevačica Ana Nikolić je, kako prenose srbijanski mediji, prije dva mjeseca uplovila u ljubavnu vezu sa crnogorskim biznismenom Boškom. Ana je novog izabranika upoznala prošle godine kada je došao u njen stan da joj popravi bravu i ugradi nova vrata.

Naime, Anin novi dečko je vlasnik firme koja se bavi prodajom i ugradnjom sigurnosnih vrata, a upoznali su se mnogo prije nego što je pjevačica uplovila u vezu s njim.

– Ana i Boško su se upoznali prije nekoliko godina posredstvom zajedničkih prijatelja i nisu se više vidjeli nakon tog susreta. Tek nedavno su se ponovo vidjeli, a njihov susret je bio slučajan jer je Ana angažovala Boškovu firmu da joj promijeni ulazna vrata i ujedno promijeni brave na sobnim vratima. Tom prilikom je i on krenuo s majstorima na teren kako bi nadgledao radove i kako bi se postarao da sve prođe kako treba – kaže izvor i objašnjava da se pjevačica iznenadila kada je vidjela svog poznanika na vratima.

– Ani se najviše dopalo to što je vlasnik firme, a sa svojim majstorima odlazi na teren i nadgleda radove i što se ne libi da popravlja brave i namješta vrata, umjesto da uživa u direktorskoj fotelji. Poslije njihovog prvog susreta, povjerila se drugarici da baš takvog muškarca želi pored sebe i da nikada nije vidjela tako vrijednog i sposobnog čovjeka – otkriva izvor blizak pjevačici i dodaje da su simpatije bile obostrane, tako da je njen novi izabranik poslije prvog susreta vrlo brzo inicirao i drugi.

– Pošto je imao Anin broj, Boško joj je vrlo brzo poslao poruku da bi volio još jednom da je vidi, ali na nekom drugom mjestu. Tada ju je i zvanično pozvao na prvi sastanak, a Ana je pristala bez razmišljanja jer nije željela da propusti takvu priliku. Poslije prvog dejta, sve vrijeme su bili u kontaktu, a pošto Boško živi u Crnoj Gori, stalno je dolazio u Beograd kako bi se viđao sa Nikolićevom – kaže izvor

Velika čast: Pogledajte kako su dočekali Harisa Silajdžića u Velikoj Britaniji!

Živog su ga zakopali, a Ratko Mladić im je odgovorio s podsmijehom…