Drama kod Sarajeva: Bivši selektor BiH spašavao petočlanu porodicu nakon katastrofalne nesreće!

Vijesti

Petočlana radnička porodica iz Crne Gore preživjela je pravu dramu vozeći se prema Sarajevu.

Mladi bračni par s troje male djece usljed kiše i nepovoljnih uslova za vožnju, odjednom se našao u šipražju.

Prije nego se reno megan zaustavio automobil se okretao na cesti i udarao na što god je naišao. Sreća u nesreći da su djecao prošla bez ikakvih povreda, ali su svi u šoku. I tu nije bilo kraj drami peterečlane porodice. Nakon prinudnog zaustavljanja i s dosta oštećenja vozač je po jakoj kiši bespomoćan tražio pomoć, ali niko se nije zaustavljao. Usljed klizanja s ceste i udaranja u kamen oštećene su prednja i zadnja guma, demoliran retrovizor, branici, maska i drugi dijelovi…

Ko zna koliko bi drama trajala da nije naišao Šener Bajramović, nekadašnji selektor olimpijske i mlade reprezentacije BiH. Koji je putovao na sportsku manifestaciju u Prijepolje. Bajramović je pomogao da se promijeni guma, zatim osposobio automobil i poželio im sretan put do konačne destinacije.

“Ko zna koliko bi čekali na kiši da se neko zaustavi i spasi nas. Hvala puno g. Bajramoviću koji se ponio kao prema svojoj porodici i naše muke učinio lakšim, rekao je najstariji član crnogorske porodice iz Roźaja i vozač “megana”. Želio je samo zahvaliti Bajramoviću, ali bez otkrivanja vlastitog identiteta.

Inače, Bajramoviću nije prvi put da se nađe u ovakvim neprilikama i pruža pomoć onima kojima je potrebna – javljaju Sportske.ba.

Bajramović je “poliglota”, trener s profi licencom, a osim olimpijske i mlade reprezentacije vodio je visočku Bosnu, Slogu Jugomagnat, Tikveš iz Kavadaraca, Jedinstvo Bihać, Sarajevo, Orašje, Iskra, Goražde…

Leave your vote

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.