Dramatična potjera u ZE-DO kantonu: Horde Zla i Manijaci bježe policiji prema Sarajevu, nastao je potpuni haos, mnogo uhapšenih!

Dramatična potjera u ZE-DO kantonu. Pripadnici MUP-a Zeničko-dobojskog kantona uhapsili su veliki broj navijača fudbalskog kluba Sarajevo, ali i Željezničara nakon sukoba dvije navijače skupine u Olovu.

Nakon sukoba između navijača Željezničara i Sarajeva u Olovu, koji je izbio danas oko 15 sati, navijači su krenuli bježati prema glavnom gradu BiH.
Brojni navijači koji su učestvovali u sukobu u Olovu pokušali su pobjeći prema Sarajevu, ali je policija ZDK brzom reakcijom veliki broj osoba privela na magistralnom putu od Olova prema Bijambarama.

Kako saznajemo, potraga za ostatkom odbjeglih navijača još traje.

Podsjetimo, Olovu je danas došlo do obračuna navijača Hordi zla i Manijaka, a na mjesto događaja upućene su policijske snage, dok je ulazak u grad iz pravca Sarajeva bio u potpunosti zatvoren. Pojavio se i snimak sa lica mjesta. O tome čitajte ovdje.

Fudbalske momčadi Sarajeva i Željezničara danas gostuju u Banovićima i Bijeljini, a navijači koji su jutros krenuli u ova mjesta kako bi bodrili svoje ekipe, potukli su se kod Olova.

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.