DRŽAVA BIJESNI Nezapamćena bruka i sramota BHT-a, pa je li moguće da ovo rade?!?

Muška rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine danas u Tuzli protiv selekcije Finske igra odlučujući meč 4. kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. u Austriji, Norveškoj i Švedskoj.

Iako je direktan prijenos najavljen na BHT-u, to se nije dogodilo. Zbog satelitskih smetnji građani gledaju intermezzo. Nastala je prava pometnja na društvenim mrežama, a navijači su bukvalno bijesni što ne mogu gledati rukometni meč godine.

“U Tuzli očekujemo pobjedu, da još jednom dokažemo da pripadamo eliti u rukometu te da napokon igramo Evropsko prvenstvo”, istakao je u prije utakmice Burić koji je u utakmici u Finskoj upisao 14 odbrana.
Najbolji u bh. redovima u utakmici u Finskoj bio je Nikola Prce koji je postigao deset golova. Sa velikim entuzijazmom stigao je u Tuzlu.

“Kao što je rekao trener, prvo poluvrijeme smo riješili u našu korist, a sada je pred nama druga utakmica i sigurno smo favoriti. Mislim da će sutra sve biti kako treba, a nakon što dobijemo Fince sigurno smo treći u grupi, ali nam je sve otvoreno kako bismo bili i prvi ili drugi. Ali, to su utakmice koje nam idu u junu”, naveo je Prce.