Mapa Bosne i Hercegovine

Država za dijasporu, dijaspora za BiH

Posljednje Vijesti

USAID Projekat “Jačanje uloge u ekonomskom razvoju Bosne i Hercegovine” Vas poziva na info-sesiju u sklopu predstavljanja programa za dodjelu bespovratnih (grant) sredstava za povećanje investicija iz dijaspore i stvaranje novih radnih mjesta kroz neposredna ulaganja, prijenos znanja i uvođenje novih tehnologija u BiH.

Projekat će osigurati grant sredstva za mala i srednja preduzeća koja su u procesu osnivanja ili su osnovana u posljednje tri godine te koja imaju poslovnu vezu sa ili su u (su)vlasništvu člana/ice bosanskohercegovačke dijaspore.

Kako biste saznali više detalja o javnom pozivu, rokovima i načinu pripreme aplikacije, te dodatnim uslovima za učešće, prisustvujete info-sesiji koja će se održati 9. marta/ožujka u 11 sati u Hotelu Mostar.

Javni poziv za aplikacije je otvoren do 30.03.2018. godine. Detaljnije informacije o programu i terminima javnih poziva pri grant programu možete saznati registracijom na online platformi www.diasporainvest.ba ili direktno pristupiti grant aplikaciji na www.grant.diasporainvest.ba.

Leave your vote

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.