Blok za Evropu

Dva nova ugledna člana u Šepićevoj stranci: Ovo je baš iznenađenje

Posljednje Vijesti

Nezavisni blok danas je zvanično osnovan kao novi politički subjekat u Bosni i Hercegovini pa će tako scena postati još krcatija strankama koje kod nas niču kao gljive poslije kiše.

Nema u tome naravno ništa loše ako je ideja dobra, ali su ljudi u BiH toliko izvarani svih ovih godina pa je sasvim logično da više niko ne vjeruje politici i političarima.

Takav je slučaj i sa novom strankom koja jeste zaokupila pažnju naše javnosti, posebno uz saznanje da je pored svih imena s kojima se ranije spekulisalo, danas na osnivačkoj skupštini došlo i do jednog iznenađenja.

Govornici, gosti

Naime, za govornicom su se pojavili Šemsudin Mehmedović iz SDA i Maja Gasal Vražalica iz DF-a što je izazvalo čuđenje svih prisutnih u Parlamentu BiH gdje je skupština održana.

Ovo je zaista veliko iznenađenje s obzirom da je Mehmedović član SDA i da je zamalo isključen iz stranke zbog toga što nije htio glasati za Zakon o akcizama. Gasal – Vražalica je još veća misterija u cijeloj priči.

Iako su njih dvoje predstavljeni kao gosti, jasno je da je samo pitanje vremena kada će se i zvanično priključiti ovoj novoj stranci. Biće svega, sad je već jasno….

Leave your vote

1 razmišljanje na “Dva nova ugledna člana u Šepićevoj stranci: Ovo je baš iznenađenje

  1. Svi se obogatili pa lako im mjenjati stranke sto ne urade nesto za narod,,,sve treba izbaciti daje narod pravi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.